Компанія

  • Чугунное литье, стальное литье
    Чугунное литье, стальное литье

               ТОВ «ВІГАС-ТРЕЙД» працює на території України з 2003 р. Основний напрямок-чавунне литво, сталеве литво з механічною обробкою та без неї. Час показав, що на мінливому та різноманітному металургійному ринку споживачі металургійної продукції стикаються з низкою труднощів пов’язаних з різними причинами: фінансування, відсутність належної продукції на складі, незадовільні терміни постачання тощо. Наше підприємство, маючи контракти та тісне співробітництво з великими виробничими підприємствами та комбінатами, включаючи власні сили, оперативно вирішить усі ваші проблеми з постачанням металопродукції на Вашу адресу, за гнучкими договірними умовами.

Надійність та порядність – основа наших принципів у роботі, а головне працювати з нами – це вигідно.

Підприємство ТОВ «ВІГАС-ТРЕЙД» здійснює постачання сталевого та чавунного лиття:

заготівки, деталі від 10 кг до 3500 кг, з механічною обробкою та без неї.

  • шестерні, колеса;
  • шківи, ​​втулки, напівмуфти;
  • корпуси насосів, бандажі та ін;
  • заготівки під втулки – чавунні болванки (кругляк) різних діаметрів.

Деталей, що працюють в умовах важких ударних навантажень та абразивного зносу:

  • Зуб ковша ЕКГ 5 (ч.2-160338,1080.02.11-1,1041.01.01).
  • Кільце тягове ЕШ 10/70 (ч. 3-343730)
  • Сектор наведення ЕШ 10/70, ЕШ 10/60 ( ч. 3-342667 )
  • Деталей із зносостійкого чавуну:
  • робочі колеса насосів;
  • втулки, скребки та ін.

А також:

  • виготовлення поковок на замовлення
  • Можливе постачання продукції як з мех.обробкою, так і у вигляді заготівки.

Виготовлення деталей за кресленнями замовника.

Чавунне лиття, сталеве лиття.  

У даний час відомі більше 50 способів сталевого лиття. Всі вони відрізняються за визначальними ознаками: основа матеріалу форми, природа сполучних добавок, тип оснащення, спосіб ущільнення, спосіб заливання, спосіб впливу на рідкий розплав у процесі кристалізації. З усіх способів лиття приблизно 60% засноване на використанні дисперсних матеріалів, в основному це традиційні способи сталевого лиття в об’ємні форми дисперсних матеріалів як піщано-глинисті форми і.т.д. У виробництві сталевих, чавунних виливків використовують основні види лиття:

1) лиття чавунне, сталеве у піщані форми (;землю “);

2) лиття чавунне, сталеве в РСС (рідкі самозатвердювальні суміші);

3) лиття чавунне, сталеве в оболонкові форми;

4) лиття чавунне, в кокіль (металеві захищені форми);

5) лиття за моделями, що виплавляються;

6) лиття під тиском;

7) відцентрове лиття.

Пріоритетом  нашого підприємства є сталеве лиття в піщано-глинисті форми т.к. цей вид лиття один із найдешевших способів при отриманні виливків у одиничних екземплярах масою від 10 кг до 3-8 тонн. (Обмежувачем виступає лише плавильний агрегат). Інші види лиття припускають більш-менш велику партію виробів і більш жорсткі технічні вимоги до виливки.

Технічним завданням для ливарного цеху є креслення деталі, виходячи з якого виробляється розробка технологічного процесу. Виконання завдання починається з підготовчих робіт із забезпечення шихтовими матеріалами, приготуванням формувальних та стрижневих сумішей, виготовлення модельної та стрижневої оснастки. Шихтові матеріали розплавляють у плавильних печах, з формувальних та стрижневих сумішей виготовляють форми та стрижні. Готові форми та стрижні збирають і заливають розплавленим металом. У залитих формах метал твердне, перетворюється на виливок і охолоджується до температури вибивання. З виливка вибивають стрижні, відокремлюють литникову систему, надливок. Потім слідує зачистка і термічна обробка, після чого можливе її вторинне очищення, і готовий виливок поставляється замовнику. Будь-які вироби з чавуну, прокат, сталеве лиття та металопродукція в Запоріжжі та Україні, тел: +38 (050) 341-86-80